D.T.V.Rijswijk

Door Training Verkregen

Ben Huisman

_____________________________________________________________________________________________________________

Ben Huisman een hele lieve man en een goede voorzitter die veel te vroeg van ons is heen gegaan ter ere van Ben deze pagina op onze website zodat een ieder kan zien en lezen wat een geweldige man Ben Huisman was.

_____________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________

Een Laatste word aan Ben op zijn begrafenis van D.T.V.

Geachte aanwezigen,

Ik ben Henk van der Gaag mede bestuurslid van DTV Rijswijk de honden club 

Vierjaar terug Kwam Ben met zijn Puppy Fietje bij ons op de club na de puppy cursus naar het IPO en samen met Tommy heeft hij met veel geduld met fietje getraind. Toen de functie van voorzitter vrijkwam bood Ben zich gelijk aan om voorzitter te worden hij was een man met veel inzet op de club zo is onder zijn leiding de puppy cursus uitgegroeid tot een succes elke week hadden we nieuwe aanmeldingen vaak door mond op mondreclame Ben deed dit met veel plezier in weer en wind. Hij hielp bij de gevorderde met het leren springen  

In de IPO groep had hij twee beginners di hij hielp bij het speur en appel zo stond hij elke zondag van 8 uur tot half twee op het veld voor anderen te helpen. Ben was een verengings man hij was er altijd met of zonder hond hij was van mening dat hij en niet de hond lid was van DTV. Ben was een man met veel humor hij had altijd woordgrapjes een voorbeeld op WhatsApp kwam er een plaat van de speurvelden binnen met een vraagteken iemand vroeg waar dat voor was misschien waar de hoek van het spoor ligt was het antwoord waarop Ben reageerde Maar begin je dan bij de punt of eindig je bij de punt? nou ja, geen punt van maken . Ben was net als ik gek van Harry Jekkers die Haagse humor zo kwam er een foto binnen we hebben en ooievaar op het veld waarop ik reageerde dan mogen we het dak van de kantine wel in smeren met groen zeep niemand begreep daar iets van alleen Ben die stuurde lachebekjes en duimen dat kwam bij Harry Jekkers vandaan zij hadden maar twee kinderen en bij Kortekaas twaalf om dat hun vader het dak in smeerden met groene zeep dan flikkerde die ooievaar er af. Ben had een luisterend oor voor een ander had een uitgesproken mening maar was altijd bereid om daar rustig over te discussiëren dat was wat hem zo goede voorzitter maakte. Ben ik ben trots dat ik je heb gekend z’n geweldig persoon met altijd een goed woord voor een ander over. lieve Ben er zijn geen woorden voor de onwerkelijke gedachten dat jij er niet meer bent. Je laat een grote leegte achter op jou hondenclub.

 (dit is wat ik wil doen Oscar maar dat moet jij goed vinden.) Ben je mag nooit vergeten worden daarom krijg jij een eigen pagina op de website zo dat een ieder kan zien en lezen wat een geweldige man Ben Huisman was .

We wensen Oscar,vriendin en alle andere nabestaande heel veel sterkte.

(tot slot een woord aan Ben)

Lieve Ben je wordt enorm gemist ontzettend bedankt voor de afgelopen jaren waarin je op de vereniging voor ons allemaal klaar stond. In alle omstandigheden was het altijd fijn met jou erbij. Ik ben blij om zoveel tijd met je doorgebracht te hebben ik heb niets anders als goede herinneringen aan je. Nogmaals bedankt voor de mooie tijd samen en we zullen je altijd op deze manier blijven herinneren.

Rust zacht Lieve Ben

_____________________________________________________________________________________________________________

Ben Huisman

3 december 1953 – 24 november 2020

In Memorian

Met veel verdriet nemen wij afscheid van onze voorzitter Ben huisman . Ben kreeg 8 weken geleden een hersenbloeding op de club, na in het ziekenhuis behandeld te zijn geweest was er te weinig vooruitgang in het herstel , de prognose was dat Ben niet meer zelfstandig kon leven, dat wilde Ben niet en besloot voor geen verdere behandeling. Ben is in een hospice zondag op maandagnacht rustig ingeslapen.We wensen zijn zoon Oscar, vriendin en familie veel sterkte met het verlies van deze lieve man Ben Huisman.

Lieve meester Ben,
Want ondanks dat ik allang volwassen ben en ik zelf kinderen heb, blijf jij voor mij mn leukste meester.
Mn lievelingsboek de meester van de zwarte molen heb ik aan jou te danken. Samen deelden we ook een grote passie, paarden!!! Daar ben ik nog steeds wekelijks mee bezig.
Waar je nu ook bent ik hoop dat je deze passie weer samen met je dochter kan delen. 

Op 19 december 2020
om 13:25 getekend door:
Judith de craen

Lieve meester Ben, 
Bij jou kwamen de kinderen altijd op de eerste plaats en dat maakte jou een fantastische meester.
Rust zacht.
Rita Groothuizen 

Op 17 december 2020
om 21:29 getekend door:
Rita Groothuizen

Jeetje veel te jong.
Ik heb meester ben in groep 7 gehad.
Daar kregen wij Engelse les, ik weet nog dat hij vroeg wat betekend Pet in het Engels.
Ik zei nou een pet zit op je hoofd. Hij heeft erg gelachen. Was een super leuke meester. Heel veel sterkte voor de nabestaande. 

Op 17 december 2020
om 21:27 getekend door:
Gaby Groothuizen

Meester Ben wat een verdrietig nieuws. Je was een fantastische leraar. Jouw humor, “commando Pinkelen en de manier waarop je de hele klas kon boeien met voorlezen zijn mij altijd bijgebleven. De prachtige trofee vernoemd naar Emmylou staat hier nog steeds in de woonkamer. Ik hoop dat jullie weer samen zijn. Ik wil jouw familie, vrienden maar vooral Oscar heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Rust zacht. Frederique 

Op 17 december 2020
om 15:58 getekend door:
Frederique Hazeleger – vander Zee

Lieve meester Ben,
Wat een verdrietig nieuws. Ik ben er stil van. Mijn favoriete meester, vader van mijn klasgenootje Emmylou. Wat kon jij prachtige verhalen vertellen in de klas. Dit heeft mij zo geïnspireerd dat ik zelf ook leerkracht wilde worden. Ik hoop dat ik hetzelfde kan betekenen voor mijn leerlingen als jij ooit voor mij hebt gedaan. Heel veel sterkte gewenst voor de familie. Rust zacht lieve meester Ben. Ik hoop dat je nu weer bij Emmylou bent. 

Op 17 december 2020
om 7:41 getekend door:
Linda Kivits-van der Valk

Wij wensen familie en vrienden, en vooral Oscar, veel sterkte met dit verlies.
Dorien van der Knaap-Lexmond
Marcel van der Knaap 

Op 15 december 2020
om 11:54 getekend door:
Marcel van der Knaap

Jeetje Ben… wat een verdrietig bericht. We zijn kort collega’s geweest op het destijds Groene Hart. Een gezellige en betrokken man, hart op de juiste plek. Je vertelde vol liefde over Emmylou en Oscar. Wat een verdriet had je om je dochter en wat trots was je altijd op je zoon. We hebben veel gelachen je hebt me zo goed gesteund toen dingen op school anders liepen dan ik had gewild. Op mijn laatste werkdag trakteerde ik slagroomgebak voor de collega’s maar jij en ik aten samen een hazelnootschuimgebakje van Maison Kelder. Waren we beiden gek op en verschil moest er zijn toch?! Lieve Ben ik weet nooit wat te geloven over “na de dood” maar in jouw geval hoop ik dat je je dochter in je armen hebt. Sterkte voor je zoon en overige nabestaanden. Liefs, Kim 

Op 12 december 2020
om 11:25 getekend door:
Kim

“meester” Ben…
Een icoon in het onderwijs!!!
Wat was hij een fijne leraar
Mijn dochter heeft les van hem mogen krijgen en wat hebben wij daar een fijne herinneringen van over gehouden! hij kende de kinderen door en door en zelfs jaren later als we elkaar tegen kwamen in de straat vroeg hij hoe het met haar was en kende haar nog steeds bij naam.
Wat gaat hij gemist worden…
Ik wil hierbij dan ook zijn familie en andere naasten heel veel sterkte wensen met dit immense verlies 

Op 11 december 2020
om 10:43 getekend door:
Brigitte van Moll

Lieve meester Ben, 
Sommige mensen in je leven laten een onuitwisbare indruk achter. Zo iemand ben jij! Je was mijn meester in klas 5 en 6 van de Kinderweide (’86).
Het voelde veilig bij jou, ik moest altijd erg lachen om jouw droge humor, we hingen aan je lippen als je verhalen ging voorlezen en we hebben als klas nog steeds warme herinneringen aan onze tijd met jou.  
Wat bijzonder dat we nog niet zo heel lang geleden met de klas en met jou een reünie hebben gehad. Zo is de cirkel toch rond. Ik zal je nooit vergeten en we zullen je missen. 
Rust in vrede lieve Ben, nu weer samen met jouw Emmylou 

Op 11 december 2020
om 10:36 getekend door:
Leida

Meester Ben.. ik weet nog zo goed dat ik op de basisschool bij je in de les kwam! En ook weet ik nog zo goed dat na de musical in groep 8 ik heel emotioneel was dat ik niet weg wilde, je was zo een lieve meester! Ik ben je nog vaak tegen gekomen. Laatst nog op mijn werk, waar we lekker gepraat hadden over hoe het was! Ik vind dit zo erg en hoop dat je je rust hebt nu! Iedereen zal je super erg missen! ?? Liefs Celina 

Op 11 december 2020
om 9:03 getekend door:
Celina Remmerswaal

Lieve meester Ben, mooie herinneringen heb ik aan de schooltijd met u, 1986-1987 op de kinderweide. Niet meer dan moois. We hebben 3 jaar geleden een fijne Reünie gehad met klas 5/6, onvergetelijk en uw mooie verhalen weer mogen horen, u las ons veel voor. Met veel verdriet moeten we dit bericht vernemen, maar altijd in ons hart… We’ll meet again when the time is there… Voor meesters Bens familie wens ik jullie heel veel kracht toe bij dit grote verdrietige verlies, deze man was goed, lief en altijd onze meester, Amin 

Op 11 december 2020
om 8:45 getekend door:
Joan

Ben was een belangrijke mentor in mijn dochters leven op de basisschool. Ze liep met hem weg en heeft haar veel steun gegeven. Erg heel erg te zien dat Ben zo vroeg is heen gegaan. Ik wens de familie sterkte in deze verdrietige periode 

Op 11 december 2020
om 7:16 getekend door:
Anja raijmakers

Lieve meester Ben, ik herinner mij u als een rustige zachtaardige meester, waar je als kind veilig bij voelde. Je kon heel boeiend verhalen lezen uit diverse boeken. Ook een leuke meester die lekker gek kon doen met carnaval. Ik heb u na mijn schooljaren niet meer gezien, kwam er helaas niet meer van. Rust zacht lieve meester Ben.
Liefs van Patricia 

Op 11 december 2020
om 6:59 getekend door:
Patricia Moolenaar

Lieve meester Ben, ik herinner mij u als een rustige zachtaardige meester, waar je als kind veilig bij voelde. Je kon heel boeiend verhalen lezen uit diverse boeken. Ook een leuke meester die lekker gek kon doen met carnaval. Ik heb u na mijn schooljaren niet meer gezien, kwam er helaas niet meer van. Rust zacht lieve meester Ben.
Liefs van Patricia 

Op 11 december 2020
om 6:55 getekend door:
Patricia Moolenaar

Lieve Meester Ben,
Wat vliegt de tijd voorbij.. 9 jaar geleden kwam ik bij u in de klas. Iedereen wist dat u les gaf omdat u het oprecht leuk von. En al gauw had u een speciale plek in mijn hart. U heeft mij zo geholpen in de 3 jaar dat ik bij u in de klas heb mogen zitten. Tijdens maar uit buiten school tijden was u een luisterend oor. 
U mocht dit ook weten van mij als we praatte. U was voor mij net me 2e vader. 
Alle leerlingen voelde zich veilig bij u. De manier hoe u les gaf, dat kan niemand na doen. U gaat nooit vergeten worden. 
Mijn wens is dat u uw geluk en verdiende rust eindelijk vind, met uw dochter. 

Liefs, Zahara. 

Op 11 december 2020
om 3:14 getekend door:
Zahara

Meester Ben…ik heb nog vaak aan je gedacht en vertel nog regelmatig over wat een fijne meester je was. Altijd gaf je een positief gevoel, een vertrouwde geborgen sfeer in de klas. Hoe spannend kon je voorlezen “Krabat!” 
Ik herinner me de fijne gesprekken wanneer we naar gym liepen buiten. Je luisterde echt en maakte werkelijk contact. Hoe waardevol, jouw aanwezigheid in ons leven.
Sterkte aan al jouw dierbaren. 

Op 10 december 2020
om 23:42 getekend door:
Tamara Jansen

Lieve meester Ben, 
Volgens mij 3e en 4e klas de Kinderweide.
Mijn herinneringen aan een prachtige en krachtige man die voor de klas en ook op straat een motiverend gesprek klaar had. 
de Meester van de zwarte molen” zo levendig en vol met bezieling.
Jammer dat wij elkaar slechts nog enkele malen hebben mogen spreken. 
Heel veel sterkte voor de mensen die hem lief hadden. 

Op 10 december 2020
om 23:04 getekend door:
Ramon Helfrich

Lieve meester,
Om in groep 8 door verhuizing in een nieuwe klas te komen is niet makkelijk. Maar door uw aanwezigheid en uw manier van meester zijn heb ik een heel fijne afsluiting gehad van de basisschool.Uw verhalen over uw jonge jaren in de rolstoel, uw verhalen over uw zeehondje etc.. en idd Krabat zijn mij altijd bijgebleven. Twee jaar geleden hebben we elkaar tijdens een reünie nog eenmaal ontmoet.. Daar ben ik blij om. U was voor mij een inspiratie.en zelfs juf geworden.. Dank voor wie u was. 

Op 10 december 2020
om 23:01 getekend door:
Stephanie Bosma

Lieve meester Ben, m?n leraar van groep 6 in 1984. Ik hoor zojuist van m?n broer over je overlijden, wat een verdrietig bericht. Je was m?n favoriete leraar, ik ging met plezier naar school en kon niet wachten tot je weer een hoofdstuk verder ging voorlezen uit ?meester van de zwarte molen? zooo spannend. Dank voor de mooie herinneringen. Rust zacht en sterkte aan de nabestaanden. Maaike van Grol 

Op 10 december 2020
om 22:29 getekend door:
Maaike van Grol

Leraar Ben,
Wat was jij een voorbeeld. Altijd rustig, altijd kalm, altijd aanwezig. En daarvoor dank ik jou, voor het geduld wat je had met alle kinderen, vooral met groep 7 en 8 met Joan, leida, Joost, Wendy, Remco, Martijn, Mascha, Monique, Dennis,Selina, Stefanie, Mirjam, Alexander, Chantal, Alwin, Amanda, Daphne, Arjan en Mandy.
? Rust zacht 

Op 10 december 2020
om 22:18 getekend door:
Arjan

Lieve meester Ben,

Wat een fantastische meester was je en wat zijn er veel dierbare herinneringen aan die tijd. Ook aan de vele kinderboeken die je tot leven bracht. Ik ben blij dat ik je 3 jaar geleden op de reünie nog gezien en gesproken heb. Ik wens jouw familie en vrienden heel veel liefs en sterkte toe. Rust zacht. 

Op 10 december 2020
om 22:07 getekend door:
Mirjam Bergervoet

Beste meester Ben,
Wat waren we verrast drie jaar geleden bij de reünie van groep 8 (van 1986), dat je erbij was. En wat was het gezellig. Wat een unieke meester bent u geweest voor ons en heel veel kinderen. Een voorbeeld waar we naar opkeken. We zullen u missen. 
Sterkte voor de Familie en vrienden. 

Op 10 december 2020
om 21:44 getekend door:
Chantal van der Valk

Lieve meester Ben,
Je hebt een onvergetelijke indruk op me gemaakt; ik denk met enorm veel plezier terug aan de tijd dat ik op de basisschool les van je kreeg.
Ik wens je dierbaren heel veel sterkte!
Liefs, Mandy 

Op 10 december 2020
om 21:41 getekend door:
Mandy de Zwijger

Meester Ben,
Ik heb u mogen kennen als een geweldige meester . Rustig, maar trotse beschermengel van de “underdogs”. Pesten tolereerde u niet. Kinderen voelden zich veilig bij u in de les. U droeg een verdriet met u mee, dat hoeft nu niet meer. U mag weer bij haar zijn. Rust zacht! 

Op 10 december 2020
om 20:58 getekend door:
Suzanne Waasdorp

Rust zacht meester Ben, dat heb je verdiend. Sterkte Oscar, familie en vrienden. Liefs, Dorien 

Op 10 december 2020
om 20:50 getekend door:
Dorien

Lieve meester Huisman,
Zo noemden wij u vroeger op 
basisschool de Poort. (1976-1981) 
Ik herinner mij u, als een rustige lieve meester die prachtig kon vertellen en ook vaak grapjes maakte. 
Ik weet zeker dat u erg gemist gaat worden! 
Sterkte voor de fam.  

Ingrid Dieke 

Op 10 december 2020
om 20:20 getekend door:
Ingrid Dieke

Lieve (meester) Ben,
In 2003 was je mijn meester van groep 8. Helaas ging je toen halverwege het jaar naar een andere school toe. Wat vonden wij dit als klas jammer dat we niet met jou dat jaar konden afmaken. De allerleukste meester zeg ik nog steeds. Wat zal je gemist worden. Heel veel sterkte en kracht gewenst aan de familie.
Jill de Goede 

Op 4 december 2020
om 20:56 getekend door:
Jill de Goede

Lieve meester Ben,
Met verslagenheid hebben wij dit vreselijke nieuws vernomen. Als meester van onze oudste dochter Jill hebben wij je het beste leren kennen. Meester Ben, niet alleen een persoon maar ook een begrip binnen de school. Met regelmaat zagen wij je bij ons door de straat voorbij komen, met je hond. Het is gewoon niet te bevatten dat we dat beeld nooit meer zullen zien. 
Lieve Ben, we hopen dat jij je rust nu hebt en wensen een ieder die je dierbaar was heel veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies! 
Ron en Liesbeth. 

Op 4 december 2020
om 15:46 getekend door:
Ron en Liesbeth

Lieve ben,
Wij hebben elkaar leren kennen op school waar ik als verpleegkundige werkte! Onze fijne gesprekken over van alles en nog wat maar voornamelijk over heerlijk Indonesisch eten kregen we geen genoeg van! Wat een enorm gemis en ik wens je familie veel sterkte! Ze hebben er een fantastische kerel bij in de hemel! Maar wel 1 die te vroeg is gegaan! Liefs andrew 

Op 3 december 2020
om 20:48 getekend door:
Andrew Dharmoputro

Lieve meester Ben,
Een geweldige enthousiaste meester was u voor mij en al mijn schoolgenoten. We hebben altijd een leuke tijd gehad en altijd wat van u geleerd. 
Dankjewel voor de mooie herrineringen en rust zacht.
Ook veel sterkte naar zijn nabestaanden…
Acelya Arslan 

Op 1 december 2020
om 8:19 getekend door:
Acelya Arslan

Lieve Ben,
Wat was jij een fantastische en bevlogen man . Je was altijd in voor een goed gesprek , een discussie en een grap .
Ik heb je op onze club DTV leren kennen als iemand die er altijd was en voor iedereen klaarstond .We Moeten een vriend en voorzitter missen . ik heb diep respect voor de beslissing die je genomen hebt .
Veel heb je ons gegeven
veel heb je voor ons betekend
plotseling uit ons leven gedreven
blijf je in onze DTV harten leven
Oscar ,vriendin,vrienden en familie sterkte met met het Verlies van Ben 

Op 29 november 2020
om 12:55 getekend door:
peter groen

Lieve Oscar en familie Huisman
Heel veel sterkte met het verlies van Ben. Veel te jong uit jullie midden ontvallen.
Ben is nu weer samen met Emmylou 

Op 28 november 2020
om 18:18 getekend door:
Petra van der pas

Heel veel sterkte voor de familie, 
wij kennen Ben nog van basisschool ?de touwladder als meester van onze jongens. Die een leuke tijd met meester Ben hebben gehad. 

Op 28 november 2020
om 17:24 getekend door:
Fam Hage

Ben we hebben veel meegemaakt. Je was eerst de meester van alle 3 onze knullen en daarna zijn we nauw betrokken geweest met Emmylou. Oscar die toen veel bij ons was als vriend van Joey en later was Oscar de huisgenoot van Wesley. Gelukkig zijn ze nog steeds de 3 musketiers en ik weet heel zeker dat wij Oscar nooit zullen laten vallen. Je bent nu bij Emmylou rust zacht 

Op 27 november 2020
om 16:54 getekend door:
Marja Radenakers

Lieve familie gecondoleerd met dit zware verlies. 
Meester Ben was een geweldige leraar met de nodige humor. Ook op 5 december was het altijd pret met hem op school.
Ik wens de familie heel veel kracht toe.
Rust zacht
Marjolein, Michael, Lindsay en Yvette 

Op 27 november 2020
om 12:56 getekend door:
Marjolein

Lieve familie Huisman,
Een geboren onderwijzer, een geweldig lief mens.
alle drie onze kinderen hebben het voorrecht gehad om bij hem in de klas te mogen zitten.
nog steeds hadden we een praatje met elkaar als we elkaar in de wijk tegen kwamen, jij met de hond wij met fiets.
Rust zacht en nu voor altijd bij je dochter.
Ellen,René,Nick,Nando en Kelsey 

Op 27 november 2020
om 9:04 getekend door:
Familie Heemskerk

Rust zacht, Meester Ben.
Meester van mij in groep 4. Een onwijs leuke Meester! “Soepkip” was wat je altijd zei en waar ik gelijk aan moest denken.
Zie je zo lopen met Bobby op de Weidedreef, waar ook wij woonden. 
Heel veel sterkte voor Ben zijn naasten! 

Op 27 november 2020
om 8:23 getekend door:
Sanne Houterman

Lieve Ben,
Alles wat ik schrijf doet jou tekort, maar ik heb wel een poging gedaan. Heer en meester. Dat was je! 
Alles mocht en kon, maar als er gewerkt moest worden dan kon je maar beter luisteren. De mooie verhalen, zoals alleen jij ze kon vertellen, maar ook onze mooie vakantie naar Frankrijk zal ik nooit vergeten.
Wat was jij een fantastisch mooi mens Ben! Rust zacht.
Ik wens alle nabestaanden, en Oscar in het bijzonder, heel veel sterkte toe. 

Op 26 november 2020
om 21:46 getekend door:
Rolf van der Kleij

Op de dag dat Nelson Mandela voorgoed uit de gevangenis kwam, besteedde Ben daar een hele dag aandacht aan. Ik ben het nooit vergeten. Een geboren onderwijzer. Sterkte Oscar! 

Op 26 november 2020
om 20:53 getekend door:
Ineke van Maurik (moedervan Lotte en Thijs van Os)

Met zoveel plezier kijk ik terug op de tijd dat jij onze meester was. Altijd in voor een grapje. Daarnaast nam je tijd, rust en had altijd aandacht voor iedereen.. een groot gemis. Veel sterkte Oscar en Familie 

Op 26 november 2020
om 20:43 getekend door:
Thijs van Os

Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. 
Rust zacht.
Liefs, 
Lisa en Bootz. 

Op 26 november 2020
om 20:11 getekend door:
Lisa Roland

Lieve meester Ben,
Ik heb er geen woorden voor. U was altijd zo’n lieve meester die nooit boos werd en heel mooi kon vertellen. Rust zacht. 

Op 26 november 2020
om 20:03 getekend door:
Suzanne vd Zalm

Lieve Ben, wij hebben jou veelste kort mogen kennen maar we zagen gelijk al dat is een echte dierenvriend.
Zoals jij met alle cursisten en de pups omging in een woord Geweldig. Je zal enorm gemist worden. Bedankt voor alles. Een lieve laatste groet. Familie Pinedo met Broly? 

Op 26 november 2020
om 19:56 getekend door:
Fam.Pinedo Broly

Afgelopen vrijdag heb ik, samen met Oscar en fietje, afscheid genomen van Ben. Een echt grote, letterlijk ook, vriend van mij en een heel stuk in mijn leven en wederzijdse liefde voor de bouvier heb ik met hem mogen delen. Fidelia is nu bij mij en ik zal zijn werk voortzetten en met haar een diploma behalen. Ben maakte een juichgebaar toen ik hem dat vertelde. Dankjewel Ben voor je vriendschap. 

Op 26 november 2020
om 16:32 getekend door:
Caya Krijnse Locker

Beste Ben 
Je was een warme persoonlijkheid een mensen mens zoals ze dat noemen je zal gemist worden.
Rust zacht.familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. Brigitte en Lois . 

Op 26 november 2020
om 11:10 getekend door:
Brigitte Pronk

Lieve Ben?
Ik weet nog wel dat ik voor het eerst op de club kwam. Je maakte gelijk een praatje en toonde veel interesse. Je had altijd wel een tip als ik weer met Boef voor het springen stond. Je was vriendelijk en had veel geduld. Je bent een warm mens en zullen je aanwezigheid erg missen.
Ik wens je zoon en de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 
Rust zacht Ben?
Liefs Tamara en Boef ? 

Op 25 november 2020
om 21:55 getekend door:
Tamara

Ben ik ben trots dat ik je heb gekend z’n geweidig persoon met altijd een goed woord voor een ander klaar staan om altijd te helpen en vooral een goede voorzitter voor onze club met veel humor en altijd een luisterend oor voor een ander.zo onwezenlijk dat je niet meer bij ons bent maar begrijp je beslissing .rust zacht lieve Ben ik ga je nooit vergeten.
Henk 

Op 25 november 2020
om 16:37 getekend door:
Henk van der Gaag

Lieve Ben,
Vanaf de puppycursus kennen wij elkaar, altijd vol geduld en positieve inbreng.
Daarna de hindernissen springen, voortaan wanneer ik voor de schutting sta zal ik je horen zeggen het commando is hoog!
Ben bedankt ook voor de leuke gesprekken over marsepein e.d.
Je gaat gemist worden!
Voor de familie en iedereen die om je gaf heel veel sterkte en een poot van Yara.
Edwin Guldemundt 

Op 25 november 2020
om 15:32 getekend door:
Edwin Guldemundt

Lieve Ben, geen woorden voor de onwerkelijke gedachten dat jij er niet meer bent. We missen je humor, vrolijkheid en natuurlijk je aanwezigheid. Je laat een grote leegte achter op de hondenclub. Zo een als jij zijn er maar weinig! Rust zacht lieve Ben en we zijn blij je gekend te hebben al was dat veel te kort!? .oscar en fam.heel veel sterkte nu en in de toekomst met dit grote verlies. Kees en Nicolet Vink. 

Op 25 november 2020
om 15:00 getekend door:
Kees en Nicolette Vink

Wij hebben je leren kennen bij de puppycursus en vanaf de 1e les was meteen duidelijk hoe jij nog volop in het leven stond. Wat oneerlijk dat het deze wending nam.
Bedankt voor de lessen, de goede tips en de mooie en grappige verhalen. Als Buddy en Vaeda “hier” moeten komen dan zullen we steeds even denken aan hoe jij dat altijd zo mooi deed met een extra hoog stemmetje.
Wij wensen familie en vrienden heel veel kracht toe.
Rust zacht, Ben.
Ron en Vanessa 

Op 25 november 2020
om 14:15 getekend door:
Vanessa van Tricht

Lieve Ben,
Zelfs het typen van deze tekst valt me zwaar. Wat een gemis ben jij! Ook ik ken jou van de honden sport. Eerst als lid van dtv, later werd jij onze voorzitter een rol die hij perfect vervulde. Je was net als ik een fan van Ajax. Wij tegen de rest van dtv die niet voor de Amsterdamse voetbalclub was. Je stuurde me apjes over de voetbal wat genoot ik daarvan. Je hebt me geholpen met opdrachten voor Nederlands voor mijn opleiding. Ik kwam toen bij je langs en binnen een paar uur hadden we het voor elkaar. Lieve lieve ben ik ga je enorm missen! Ik wens Oscar, zijn vriendin en alle andere nabestaande heel veel sterkte.
Nog een laatste groet!
Liefs Lisa 

Op 25 november 2020
om 13:12 getekend door:
Lisa Steijn

Lieve Ben,
Wat waren wij geschrokken van het bericht dat je in het ziekenhuis lag. Rayna wilde gelijk een tekening maken voor ome Ben de meester van Ties. Wat zullen wij je missen maar je niet vergeten. bedankt voor alle lessen en fijne gesprekken die we gehad hebben maar misschien mis ik nog het meest de woord grapjes. 
Oscar, familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.
Ben rust zacht.
Stefan 

Op 25 november 2020
om 11:58 getekend door:
Stefan vd Toorn

Beste familie, ik ben een nieuwe deelnemer aan de cursus en heb jammergenoeg Ben niet gekend,. Zo te horen een geliefd persoon die erg gemist gaat worden. Ik wens de familie van Ben heel veel sterkte toe. 

Op 25 november 2020
om 11:27 getekend door:
Francisca

Soms schieten woorden tekort. Woorden welke we zo vaak hebben uitgewisseld. In het clubhuis, op het trainingsveld of gewoon leunend tegen onze auto. Vaak ging het over de honden maar even vaak over de zaken die ons bezighielden in het leven.
Ben, bedankt voor het luisterend oor en het zijn van een goede gesprekspartner. Rust zacht waarde vriend. 

Op 25 november 2020
om 10:59 getekend door:
Albert

Lieve Ben,
De rust zelve, eerlijk, recht door zee, altijd een vriendelijk woord, woordkunstenaar, weinig was je teveel… Altijd te vinden voor een goede discussie, vasthoudend en wars van onzin…
We gaan je heel erg missen!
Rust zacht!
Fred en Baruch 

Op 25 november 2020
om 10:35 getekend door:
Fred Damme

Lieve Ben,
Vol ongeloof hoorde ik het nieuws dat je een hersenbloeding had op de club. We hadden die avond nog zo leuk gekletst. Ik kon zo fijn met jou praten altijd. Ik heb ook veel van jou geleerd. Je was altijd kalm met de honden. Zo lief en gezellig en warm mens. We gaan allemaal heel erg missen. Veel te jong van ons heengegaan. Rust zacht lieve Ben. ??? 

Op 25 november 2020
om 9:46 getekend door:
Corrine

Lieve ben geen woorden voor ik zie je nog aankomen op de club wij samen toen de tijd met onze boefjes tegen de herders en mechels dat was toch elke training onze uitspraakje en wat lachte we erom , je was zeker een geliefd persoon en een perfecte voorzitter luisterend oor voor iedereen en stond voor iedereen klaar , ik heb beloofd aan Oscar om op zen tijd contact te houden zodat fie toch af en toe haar knappe broers nog ziet !!! Lieve ben rust zacht mijn lieve bouviervriend zal je onwijs missen heel veel sterkte voor alle clubleden en Oscar vriendin en vrienden 

Op 25 november 2020
om 9:43 getekend door:
Marley

Lieve Ben,
Je wordt enorm gemist! Ontzettend bedankt voor de afgelopen jaren waarin je op de vereniging voor ons allemaal klaar stond. In alle omstandigheden was het altijd fijn met jou erbij. 
Ik ben zo blij om zoveel tijd met je doorgebracht te hebben en om zoveel woordgrapjes met je gemaakt te hebben! Ik heb niets anders als goede herinneringen aan je.
Nogmaals bedankt voor de mooie tijd samen en we zullen je altijd op deze manier blijven herinneren!     

Rust zacht!
Peter 

Op 25 november 2020
om 9:13 getekend door:
Peter Haslinghuis

Hier zijn geen woorden voor. 
Ik (Jolanda) ken je zeker al 25 jaar eerst als leraar op de basisschool van mijn kinderen, overlappend hadden we een gezamenlijk iets…
Je bleek de vader van onze eerste boef in huis te hebben, genaamd Kokomo.
Nu had je Mama Fietje bij je in huis van onze Bente, en zagen we je iedere zondag bij de club.
We gaan je vreselijk missen en wensen Oscar, vriendin en rest van de familie en vrienden heel veel sterkte. 

Op 25 november 2020
om 9:04 getekend door:
Jolanda en Tino

Lieve mensen, 
heel veel sterkte toegewenst met het verlies van Ben, liefs van een puppy eigenaar 

Op 25 november 2020
om 9:03 getekend door:
Josephina

Niet te bevatten dat je niet meer aan tafel zit op de club. Zondags geen broodjes kroket meer of een chocomelkje.
Wat ben ik blij jou gekend te hebben.
Oscar en familie veel sterkt de komende tijd met dit grote verlies. 

Op 25 november 2020
om 8:47 getekend door:
Lindsey vink