D.T.V.Rijswijk

Door Training Verkregen

Corona Nieuws

We gaan weer beginnen!!!

Per 11 mei wordt  de stop op gezamenlijk sporten opgeheven. Dat betekent dat we dinsdag 12 mei   voor de eerste keer naar ons veld gaan met onze honden. De eerste cursussen worden gegeven op zondag 17 mei. We hebben de volgende aanpassingen:

  • De kantine is  open, omdat het toilet beschikbaar moet blijven, maar is eigenlijk gesloten, omdat 1,5 meter niet goed te handhaven is. Er staat buiten een tafel met het koffiezetapparaat , ect. Onder de luifel is voldoende ruimte om te verblijven. Houdt zelf de afstand in de gaten.
  • Er wordt nadrukkelijk op gewezen, dat bij  twijfel, verkoudheid, en koorts ieder de verantwoordelijkheid heeft om thuis te blijven. Hoe graag we ook willen trainen na al die tijd. Maar we willen elkaar zeker niet aansteken.
  • Met de mensen die de bar bemannen wordt afgesproken hoe we dat precies gaan doen. We kunnen dan, na de cursussen ook even eten.
  • Bij manwerk houden we ook de afstand op 1,5 meter. Denk dus ook aan de zitplaatsen in de dug-out.

Cursisten:

We gaan eerst even kijken op 17 mei hoe iedereen er voor staat. Zeker bij de puppen zal er veel veranderd zijn, want  die zijn intussen geen pup meer. Van daaruit gaan we verder met de training. Uiteraard  hebben jullie allemaal het aantal lessen dat je had, toen de training stopte. 

We zijn blij dat we weer aan de gang kunnen en kijken uit naar 17 mei. Tot dan.

Het bestuur.

1 thought on “Corona Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: