D.T.V.Rijswijk

Door Training Verkregen

Info Ben

NAAM: Ben Huisman.

Functies: Voorzitter en instructie puppy cursus.

NAAM HOND: Fietje Genesis van Caya’s Home              CERTIFICAAT: VZH

HOE LANG LID VAN DTV: 3 jaar

HOE LANG LID NBG: 3 jaar

HOEVEEL HONDEN GEHAD: Fie is nummer 10. De meeste hadden wel certificaten, maar die waren door Caya( de fokker) behaald.

WAAROM HONDENSPORT EN WAAROM DTV:

32 jaar geleden kocht ik mijn eerste bouvier. Ik wilde een gezinshond die ook waakte en een bouvier paste bij mij. Hij heette Bobbie en met hem heb ik anderhalf jaar getraind bij BD Hilversum. Ik moest stoppen, omdat de afstand te groot was en mijn gezinssituatie trainen onmogelijk maakte. Ik heb het altijd jammer gevonden en  altijd het plan gehad om ooit, met een bouvier af te maken waar ik met Bobbie mee begonnen was. Die kans kwam toen Fie werd geboren. Onmiddellijk ben ik met een klein bolletje zwarte wol naar DTV gegaan, op aanraden van Caya. En daar ben ik nooit meer weggegaan. DTV staat voor deskundige trainingen, gezelligheid, klaarstaan voor elkaar en ook voor heel veel lol. Belangrijk, want we trainen de hele zondag en dinsdagavond en dan is het een must dat je goed met elkaar overweg kunt.

WAT ZIJN DE AMBITIES VOOR DE TOEKOMST:

Intussen is wel duidelijk dat Fie geen wereldkampioen gaat worden en haar baasje ook niet. Niettemin blijft Tommy enthousiast coachen en we hebben ontzettend veel plezier. We trainen dus vrolijk door en ooit, op een dag, hoop ik met Fie af te maken wat met Bobbie niet gelukt is: een IGP1 diploma halen. Verder mag ik voorzitter zijn en geef ik  de puppen les. Dat wil ik graag nog heel lang doen. Een volgende bouvier zit er niet meer in, gezien mijn leeftijd en verhuisplannen, maar er komt dan zeker een klein hondje, dat Swiffer gaat heten. En waarmee ik gewoon weer kom trainen bij DTV.