D.T.V.Rijswijk

Door Training Verkregen

Info Lisa

Naam:                                            Lisa Steijn

Functie: Secretaris, Pakwerker en Instructrice E.G.1

Naam hond :                                Hummer.

Certificaat:                                    VZH/ IGP1.

Hoe lang lid DTV:                        Sinds december 2017.

Hoe lang lid NBG:                       Sinds februari 2018. 

Hoe veel hond gehad en het certificaten:              Hummer is mijn eerste hond waarmee ik VZH in 2 keer en IGP 1 in één keer heb gehaald.

Vertel verhaal hoe in de honden sport bent gekomen en waarom bij DTV.:

Ik ben opgegroeid met honden, bij mijn ouders hadden we altijd een hond. Toen ik samen ging wonen wist ik al heel snel dat ik zelf ook een hond wilde. Mijn partner en ik werkte allebei onregelmatige diensten, hierom wilde we geen pup maar een jonge hond uit het asiel leek ons ideaal. Ééntje die wel al zindelijk was en even alleen kon blijven maar die ik nog van alles kon leren. Mijn familie trainde altijd bij een kynologenclub en deden daar G&G, vanzelfsprekend ging ik met Hummer ook naar een kynologenclub. In 2017 ben ik verhuisd naar Den Haag, ook hier heb ik nog een cursus op een kynologenclub gevolgd met Hummer, maar al snel kwam ik erachter dat dit het niet was voor ons. Na wat onderzoek op internet wist ik dat ik de IPO/IGP in wilde. DTV had en heeft een mooie website en mijn interesse was gewekt. Na een telefonisch gesprek met de toenmalige voorzitter mocht ik komen kijken, toen was ik meteen om! Ik vind de sport fantastisch, je moet echt een team vormen met je hond en je moet samen op drie verschillende onderdelen goed zijn. Dat maakt de sport lastig maar tegelijkertijd zo’n uitdaging. Dat ik samen met Hummer afgelopen januari het IGP1 certificaat heb behaald geeft me nog steeds een enorm trots gevoel, en het smaakt naar meer. Als club zijnde ervaar ik DTV echt als een hecht team die een passie voor de hondensport delen en daarnaast veel lol maken en voor elkaar klaar staan.

Wat zijn de ambities voor de toekomst wat wil je nog bereiken of gaan halen. :

Mijn ambities zijn om nog een tijd door te gaan met Hummer en om het IGP 3 certificaat te behalen, het liefst met een beetje leuke punten. Vanzelfsprekend wil ik zolang het met mijn werk te combineren blijft mij op diverse facetten blijven inzetten voor DTV, en het lesgeven aan de cursisten.


Foto’s en Video’s van Lisa en Hummer