D.T.V.Rijswijk

Door Training Verkregen

Info Mariska

Naam : Mariska Farla

Functies : Kantine 

Naam hond : Queen Quenza vom Rostfarben 

Certificaat : Geen

Hoe lang lid DTV : 2021

Hoe lang lid NBG : 2022

Hoeveel honden gehad en het certificaat : Toen ik mijn man leerde kennen kwam ik ineens in aanraking met heel veel honden. Alle honden waren huis honden en er werd niks aan sport gedaan. Ik heb nog geen certificaat op een hond gehaald maar zijn hier flink voor aan het trainen.

Hoe je in de honden sport bent gekomen en waarom bij DTV.:

Mijn man liep pas net bij DTV toen ik Jill kreeg en ging hiermee ook lopen in de puppy cursus. Ik had het onwijs gezellig aan de kant van het veld en vond het leuk om te zien wat er allemaal op het veld gebeurde. Henk vroeg of ik het ook niet een keer wilde proberen met Jill. Wat eerst een zondag was werd 3 dagen in de week naar DTV om lekker te trainen met de hondjes. Helaas mocht Jill niet oud worden en is ze overleden voordat ik er een certificaat op heb kunnen halen. Nu met mijn nieuwe hondje hoop ik ook mijn eerste certificaat te halen. Ik ben een hoop aan het leren en ga altijd met onwijs veel zin naar DTV. Verder help ik iedere week in de kantine en hebben we het met z’n alle gezellig.

Wat zijn de ambities voor de toekomst wat wil je nog bereiken of gaan halen enz. :

Ik hoop dat ik veel mag blijven leren en certificaten op mijn hond ga halen. Het zou super zijn als ik met de tijd wedstrijden kan lopen met een hond. Tot die tijd gaan we zo door en samen met heel veel plezier naar DTV.