D.T.V.Rijswijk

Door Training Verkregen

D.T.V. Nieuws


Regio 4 bij D.T.V.Rijswijk 2023

https://photos.app.goo.gl/EWYed51LcSYLYnN98


Regio 4 bij D.T.V.Rijswijk 2022


Zondag 21-11-2021 V.Z.H./I.G.P. examen aanvang: 8.30 uur Keurmeester Joep Selders

Allemaal geslaagd keurmeester Joep Selders bedankt voor deze fijne dag!

Wij bedanken onze sponsors SDR design voor de mooie opdruk op onze trainspakken en jassen en Bello Box voor de hondensnacks.


Afgelopen zondag 20-02-2022 was er een E.G. 1 & 2 examen waren 24 deelnemers allen geslaagd gefeliciteerd. Jill Heeft er eencompilatie van gemaakt ,dank hier voor.


Zondag 30-01-2022 Onze Lisa is zwanger en zij liet op een bijzondere manier zie aan de leden van D.T.V.of het een jonge of een meisje wordt.


Zondag 12 december was bij D.T.V. het pakwerkers examen van regio 4 .

Wij van D.T.V. zijn trots op onze vier Pakwerkers ze zijn alle vier geslaagd .

We zijn zo trots op onze Laura ze heeft het mooi geflikt met niet de makkelijkste vreemde honden, zoals niet willen lossen en zo. Een C kwalificatie met 81punten

Ook Stefan had het niet makkelijk met de zelfde vreemde honden maar ook hij behaalde een mooie C kwalificatie met 84 punten .

Peter had twee bouviers echt vreemde honden nog nooit op de mouw gehad ook niet op de cursus hij liet een mooi stukje pakwerk zien met een C kwalificatie met 86 punten als resultaat top .

Erik ons talent van de club is op de pakwerkers cursus begonnen met pakwerk dus 12 weken in het pak liet een mooi stukje pakwerk zien met als resultaat hij een derde hond moest draaien en een B kwalificatie behaalde met 90 punten .

allemaal van harte gefeliciteerd en op naar de volgend Pakwerkers cursus met natuurlijk de volgende kwalificatie.


Dinsdag 23-11-2021 zijn wij van D.T.V.met een delegatie een bloemetje wezen leggen bij Ben het is al weer een jaar geleden dat Ben is overleden we missen hem nog steeds .


Vrijdag 14 januari

ontvingen we het droeve bericht dat Mariska haar Jill van 13 maanden heeft moeten laten inslapen.Jill was al een twee weken heel ziek het ging niet meer ze had waarschijnlijk leukemie of lymfeklier kanker.

Wij de Leden van D.T.V. wensen Mariska en Henk veel sterkte met het verlies van lieve Jill.Donderdag 17 september is de pakwerkerscursus Regio 4 gestart.

8 pakwerkers 6 mannen en 2 vrouwen mochten aan Fabian laten zie wat hun niveau was allemaal moesten ze een hondje draaien daar stemde Fabian de cursus op af later ging Fabian hun vanaf het verstek t/m de overval na de vlucht leren mooi om te zien hoe snel je al verbetering zag ik ben ook super trots op ons pakwerkers van onze club sommigen staan pas 6 weken in het pak de belangsteling was ook groot bedankt hier voor ik hoop dat het zo de hele cursus blijft.


______________________________________________________________________________

21-05-2018  V.Z.H.  & I.P.O. Examen .           keurmeester: Arie Stam

beste VZH. Lindsey met Hector 55 punten.

______________________________________________________________________________

21-05-2018  V.Z.H.  & I.P.O. Examen .           keurmeester: Arie Stam

Beste Ipo Nicolet met Kaya 261 punten.

______________________________________________________________________________

Zondag 05-11-2017 V.Z.H./I.P.O.examen

blauwalg

In Memoriam Bingo

BBQ groot succes !!!!!

DTV – Klusdag

Uitslag:VZH/IPO Examen 29-05-2016